18.09.2018 | Martina Barteková | Komentáre:0

Naši Instagramoví obľúbenci

Rozhodli sme sa, že ešte troška upustíme od našich odbornejších článkov a pridáme niečo voľnejšie. Povedali sme si, že by ste nás mohli trošku spoznať, a to vďaka Instagramu. Z tejto aktuálne najobľúbenejšej sociálnej siete si predstavíme zopár profilov, ktoré máme najradšej.

 

@instagor

Ako sa hovorí: „Musíš začať od seba!“ a keďže Igor Igičko má rád svoj profil @instagor, dostal sa aj do jeho užšieho výberu tých najobľúbenejších. Ktorý chlap nemá rád jedlo? My takého nepoznáme. Inšpiráciu na rýchle, ale výnimočné papaníčko hľadá na @buzzfeedtasty, ale pozrie si aj tureckého šéfkuchára - @nusr_et, ktorý je vo svete známy ako „saltbae“.

Ako pravý marketér sa pobaví a pripomenie si pracovné zážitky na @priznania_marketerov. Nezaprie ani lásku k bojovému športu @spartakus fight gym, ale pokochá sa aj sympaťáčkou @tatianazidekova. Má rád aj vtipky, fórky, ale nie tie klasické, ale také z @a.on.ze.

 

@andrea.ma05

Naša Aďka veľmi rada papká, z čoho je jasné, že o profily s jedlom na jej Instagrame nie je núdza. Najobľúbenejšie sú @cojebratislava, ktorý ju inšpiruje, kde sa dá v Bratislave dobre najesť a @mystoryofcooking s neskutočne super vyzerajúcimi dezertmi!

A keďže kalórie je potrebné aj spáliť, nemá problém si riadne zamakať, pričom ju inšpirujú baby ako je sympoška @luccianka. Rada si výjde do krásnej slovenskej prírody s @pure-slovakia a ešte radšej keď aj so svojím štvornohým miláčikom, tak ako @kopernikk.

Večer si zresetuje hlavu pri prečítaní niečoho od @somidealista a ako správna žena aj @ulomky_zeny.

Je to aj kreatívna osôbka, a preto sa rada inšpiruje @type.gang, @graphicdesignblg alebo interérovou dizajnérkou @romiik.

 

@matabarty

Nakoľko milujem cestovanie, ale nie vždy je na to čas a peniaze, rada ulahodím svojej dušičke aspoň profilmi, ktoré ma inšpirujú či už v nových destináciách, rôznych vychytávkach, či celkovom životnom štýle. Jedným z najobľúbenejších sú @thesiklssympatický párik z Čiech, ktorý cestuje po svete s malým synom Elliotom (@elliotsikl), do ktorého som sa rýchlo zaľúbila. Ďalšou obľúbenkiňou je @bee.traveler – stále vysmiata Mexičanka, ktorej príspevky sú plné energie a pomáhajú mi nezabudnúť aspoň niektoré španielske slovíčka.

Okrem cestovania a mojich kamošov sledujem napríklad aj:

●  @cistadusa, @ba_snenievýstižne a vtipne opísané bežné situácie v pár slovách,

●  @jordanmatterfotograf, ktorému pózujú baletky v uliciach, parkoch, supermarkete...,

●  @myphotoshop_ - vkusné fotografie, na ktoré sa veľmi rada pozerám,

●  @interezskzaujímavé fakty zo Slovenska aj zahraničia sprevádzané pekným fotkami.

A na záver „King of feed“ - @caseymcperry. Pre mňa neuveriteľný profil s perfektným naplánovaním a prepojením príspevkom medzi sebou. Neviem to poriadne opísať, presvedčte sa sami ;)

 

PS 1: Koho zaujímavého sledujete vy? Podeľte sa s nami v komentároch ;)

PS 2 : A vôbec sa nenahneváme ak hodíte follow aj na náš firmený profil @viamediask, ktorý sa snažíme troška rozbehnúť.

 

 



certifikáty

Google Qualified Individual Certificate Viamedia SK
YouTube Certified Viamedia SK
Mergado Certified Viamedia SK
Inres Certified Viamedia SK