05.02.2018 | Vladimír Karkuš | Komentáre:0

Sme kľúčovým partnerom Google!

V posledný januárový deň tohto roku sa konalo podujatie s názvom Google Agency Day Slovensko 2018, na ktorom boli vyhlásení kľúčoví partneri Google. A my sme patrili medzi nich! Oficiálne sme sa tak zaradili medzi samotnú špičku slovenského online marketingu, z čoho máme nesmiernu radosť, veď ide o najvyšší status, aký je na Slovensku možné v tomto smere získať.  

Viamedia Google partner

 

Program Google Partners

Google Partners predstavuje platformu pre agentúry, ale i jednotlivcov v oblasti digitálneho marketingu, ktorým poskytuje rôzne formy tréningov a školení, podporu pri strategických rozhodnutiach a odbornú podporu zameranú na dosiahnutie úspechov vo svete online. Členstvo v tomto programe zabezpečuje agentúre podporu zo strany Google, ktorý sa tak zaručuje za jej dôveryhodnosť a odbornosť pri realizácii online kampaní.

Status kľúčového partnera Google získa agentúra v prípade, že preukáže požadovanú odbornosť prostredníctvom certifikácie Google a splní kritériá súvisiace s výškou preinzerovanej sumy prostredníctvom platformy Google AdWords. Týmto statusom sa aktuálne môže na Slovensku pýšiť len 6 marketingových agentúr. 

 

Kľúčoví partneri Google

Google Partners Slovensko 2018

 

Svoju odbornosť sme tiež potvrdili 2. miestom v počte certifikátov Google na jednotlivca a v počte získaných produktových špecializácií, začo patrí veľká vďaka celému nášmu tímu, ktorý má chuť neustále sa vzdelávať a rozvíjať svoje vedomosti:

 

Certifikácia Google

 

Produktové špecializácie Google

 

Veľmi nás tieto úspechy tešia a zároveň motivujú neustále napredovať a zdokonaľovať sa v tom, čo robíme. 

Objavte i vy svet digitálneho marketingu s kľúčovým partnerom Google!



certifikáty

Google Qualified Individual Certificate Viamedia SK
YouTube Certified Viamedia SK
Mergado Certified Viamedia SK
Inres Certified Viamedia SK