02.12.2015 | Lucia Čížová | Komentáre:0

Patríme medzi 10 kľúčových Google Partners

V novembri 2015 sme získali predvianočný darček a naša agentúra VIAMEDIA sa stala jedným z 10 kľúčových Google certifikovaných partnerov na Slovensku. Oficiálne sme sa zaradili medzi špičku slovenského online marketingu.

Google Partners je platforma pre agentúry a odborníkov v digitálnom marketingu, ktorá otvára brány jej členom k mimoriadnym podujatiam, školeniam, udalostiam, prieskumom a produktovým aktualizáciám spoločnosti Google.

Status kľúčový partner Google je udelený agentúram, ktoré okrem iného majú zamestnancov, ktorí splnia požadovanú odbornú vedomostnú úroveň v Google certifikácii. Agentúra VIAMEDIA má momentálne 16 certifikátov za čo sme hrdí a vďační nášmu geniálnemu tímu. Tento fakt nám nedá inak ako naozaj úprimne vyjadriť našu spokojnosť a šťastie smerom k ľuďom vo VIAMEDIA, pretože naši zamestnanci sú naši kľúčoví partneri a to je obojstranná výhra pre nás aj našich klientov.

Členstvo Google Partner zaisťuje pre agentúry podporu a samotný Google sa zaručuje za ich dôveryhodnosť a kvalitu kampaní realizovaných v online marketingu.

Google Partner agentúry na Slovensku

Úzky kruh certifikovaných odborníkov na Slovensku uľahčuje výber agentúry zákazníkom. Ak ste sa práve dostali k nášmu blogu, je tá správna chvíľa aby ste naštartovali online reklamu práve s našimi kľúčovými ľuďmi. Vašu komunikáciu zveríme do rúk top tímu. Verím, že už nemáte akékoľvek pochybnosti o výbere agentúry, pretože výber tohto partnera je len na vás.

certifikáty

Google Qualified Individual Certificate Viamedia SK